Agave kiadó · Bookstagram · Extra tartalom · Uncategorized

Instakirályság – avagy a Rézkirályság nyomában

rezkiralysag

Október 29-én, vagyis kedden érkezik hazánkba is a nagy sikerű Dévábád-trilógia 2. része az Agave jóvoltából. Már az első rész, a Bronzváros esetében is gyönyörű borítóról beszélhettünk az izgalmas beltartalmat kiegészítve, de ez a Rézkirályság esetében sincs másképpen. Ennek jegyében körbenéztünk a külföldiek instáján, hogy milyen kompozíciókat alkottak a Rézkirálysággal, hogy aztán inspirálódni tudjunk. Tartsatok velünk! 🙂

insta1

Az egyik kedvencünk @flymeawayy alkotása, ahol a könyvek hangulatának tökéletes megjelenése tapasztalható. A karakterek bábui mellett a hozzájuk illeszkedő könyves gyertyák sem maradhatnak el. Ki fogadná el őket?

Nem csak a könyvek borítójának eleje csodálatos, de érdemes a gerinceket is megfigyelni. Mi sem bizonyítja jobban, mint ez a fenti két kép: @for.fictions.sake és @thetsundokuchronicles jóvoltából. Mindezt kiegészíteni egy hangsúlyos fan arttal, és teljessé is válik a kép.

insta5.png

@the_wanderingsofreaders egy csodálatos képet szerkesztett a könyvhöz illeszkedően. Ezeknél a képeknél nagyon vigyázni kell, hogy a készítője ne essen túlzásokba, de jelen esetben ez egyáltalán nem mondható el. Tökéletes, ízléses, minden szempontból gyönyörű kép. Ti szeretitek az ilyen módon szerkesztett képeket?

A fenti hármasban pedig azokkal a borítókkal csodálhatjuk, amilyennel hamarosan mi is a kezünkben tarthatjuk, ugyanis a magyar verziónak ezt a fajta kiadását hozzák el számunkra. Maradjunk annyiban, hogy @virginia_s_mckenzie , @xenatine és @lifeinlit képei tökéletes bizonyítékok arra, hogy érdemes lesz beszereznünk a magyar kiadást.

uszc3a1ma_bio_2019

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s