ajánló · Libri · Sajtóközlemény

Képtelenség! könyvvadászat a Kolibri Kiadóval

A Kolibri Kiadó ezúttal a budapesti 10-16 éves diákokhoz szól, ugyanis egyes iskolák környékén Képtelenség! könyveket rejtenek el november 6-án. Játékra fel!

Képtelenség!? Nem!

Indul a könyvvadászat

kolibri.png

A Kolibri Kiadó könyvvadászatra hívja a 10-16 éves, budapesti diákokat.

MEGJELENT az Apolló Akadémia 2. része, a Képtelenség!. Ezért november 6-án, Budapest iskoláinak környékén sok-sok Bosnyák Viktória-könyvet rejtünk el, melyeket a szerző dedikált. Érdemes jól körülnézni ezen a napon, hiszen nem lehet tudni, hogy az ajándékkönyv merre lesz: az iskola lépcsőjén, szobrok tövénél, a padban vagy esetleg a büfében?

Azt hiszitek, mindez Képtelenség? Nem az!

A pályázatról minden információ itt található: https://www.facebook.com/events/409479949945480/

Az új könyvről

Viktória Bosnyák: Képtelenség! – Bernát Barbara illusztrációival

A nagy sikerű Tündérboszorkány-trilógia története egy különleges gimnáziumban folytatódik isteni szereplőkkel, meglepő helyszíneken és sok-sok kalanddal! Az Elképesztő! című első kötet után itt a várva várt folytatás: a Képtelenség!

Szerinted lehetséges a műugrás víz és deszka nélkül? Múzeumból múzeumba, pontosabban képből képbe utazás vonatjegy és belépőjegy nélkül? Vagy képtelenség?Csak akkor, ha Te nem az Apolló Akadémia diákja vagy!

Sári, Dóri és Laci – a Tündérboszorkány-trilógia szereplői – számára ez már nem jelent kihívást. De vajon sikerül-e visszaszerezniük Dénes belépőjét is? És egyáltalán, hová lett a fiú?
Budapestről Párizsba, New Yorkba, képekbe, szobrokba vezet az útjuk, és már csak egy napjuk maradt a suli kezdésig… De hiszen tudjuk: csak az marad képtelenség, amit nem tudunk elképzelni.

A könyvet itt ismerheted meg: http://bit.ly/keptelenseg_1


zsebi_bio_2019

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s