Extra tartalom · Halloween · Körkérdés · projekt · prológus

Melyik könyves karakternek öltöznénk be?

halloweenhet

Folytatva a halloweeni cikkek megkezdett sorát, térjünk rá a kérdésre, hogy bloggereink kinek, minek öltöztek volna be idén. Annyit előre elárulhatok, hogy a Harry Potter karakterek jötte, láttak és győztek!

Arwen: Hercule Poirot-nak, mert mókásan nézhetnék ki bajusszal. (Az ötletet egyébként egy nemrégiben olvasott könyvből kaptam, ahol a főszereplő szintén Poirot-nak öltözött.)

giphy.gif

So-So: Alexia Tarabottinak a Napernyő protektorátus könyvekből. Azon túl, hogy imádom a karaktert, mert okos és iszonyat jó beszólásai vannak, ki ne akarna birtokolni egy fegyverként is funkcionáló esernyőt. Nem mellesleg, a könyv steampunk stílusa szerintem abszolút passzol a Halloweeni időszakhoz.

Poppy: Félig fej nélküli Nick lennék. Hogy miért? Mert ha még tudnám valósítani élethűen valószínűleg mindenkire ráhoznám a szívrohamot. Meg persze imádom a HP univerzumot, ki nem?tenor.gifCersei: Harry Potter lennék láthatatlanná tévő köpenyben. Egész egyszerűen azért, hogy távol maradhassak a bugyuta buliktól, és szabadon kószálhassak a sűrű, sötét ködben, miközben RÁD vadászok, hogy kitéphessem a szívedet, abból pörköltöt főzhessek, s megehessem, mert kannibál vagyok. Muhaha!

images.jpg
Forrás

RavenS: Ophelie-nek A tél jegyeseiből, a bénázás már adott szóval csak egy nagy sálra és szemüvegre lenne szükségem.

Zsebi: Két ötletem is van, mindkettő hasonló. Az első, ami eszembe jutott az Ophelie A tél jegyeseiből, mert kellőképpen szerencsétlen vagyok jómagam is, ráadásul még vaksi is, így konkrétan csak a hajam kéne kicsit sötétebb árnyalatra varázsolni, a hatalmas sál ősztől tavaszig úgyis alapkellék nálam.

A másik ötletem, mint mondtam hasonló: Hermione Granger. Cicám van egy rakat, szintén csak a sál, a könyvek és a Gryff house pride stimmt. Már csak döntenem kell, kinek öltözzek be.

69005909_1730926980385677_7370805208747606016_n
Forrás

Uszáma: Legendák a Bagolyvárosból sorozatból Igornak, mert imádom a stílusát. Abszolút egy jelenség.

Timi: Celaena az Üvegtrónból, mert szerintem tök menő a ruhája, már amit a borítóból leszűrtem.

Liliane: Igazából a Kritikus rendszerhiba BiztEgységének és egész nap sorozatokat néznék. Mert elég menő egy figura.

Na és Ti, kit választanátok?


zsebi_bio_2019

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s