Agave kiadó · Bookstagram · Extra tartalom · projekt

Királyok veszte Bookstagram

királyok

Az elmúlt néhány napban bemutattuk nektek Jenn Lyons: Királyok Veszte című regényét, és számos extra tartalmat is olvashattatok. Mai bejegyzésünkben néhány képet hoztunk el, amelyek nagyon felkeltették a figyelmünket, és szerettük volna nektek megmutatni. 🙂

A regény külföldön kétféle borítóval is megjelent egy szürkés árnyalatúval és egy vörössel/pirossal, amit végül az itthoni kiadó is választott. Az előbbi nagyon egyszerű designet kapott, hiszen egy szürkés, fehéres, feketés alapon látható egy szürke sárkány, a betűk arany színt kaptak. Az utóbbi is mondható egyszerűnek, ám itt a piros árnyalatai dominálnak. A sárkány itt is szürke, ám hangsúlyosabb inkább ezüstös, pont mint a felirat.

A szürke borítós változatból rengeteg jobbnál jobb képet találtam, alig tudtam válogatni közülük.  A jobb oldali két kép, mint ahogy látszik is egy alkotó munkája, aki nem más, mint lizgriffinwords, akinek nagyon jó elrendezési ötletei vannak, látszik rajtuk, hogy sokat dolgozik a koncepciók megalkotásán. Az utómunkán azt hiszem van még mit tanulnia, a fények sincsenek mindenhol rendben, de ettől függetlenül megfogott a képeivel.
A bal felső képen bookish_mai alkotása látszik, én már régóta követem és nagyon szeretem a képeit.
A bal alsó sarokban syds.epic.stacks képe látható.

Királyok veszte1

Egy újabb adag kép ebből a borítóból, a két felső kép lovelybookishbelle alkotása, a két alsó pedig laurensboookshelf érdeme és imádom ezeket a képeket.

Királyok veszte3

A következő képek is abszolút kedvenceim, olyaaan gyönyörűek. A bal felső lifeinlit tulajdona, és meg kell mondanom, amint megláttam a képeit azonnal be is követtem őt. A jobb felső novelknight oldaláról származik, ahol a könyvben szereplő térkép is megjelenik. A másik akit bekövettem az readerinthefog, aki a bal alsó képet készítette. Az utolsó kép pedig parabataireviews oldalához tartozik.

Krirályok veszte2

Most pedig jöjjenek a piros/vörös borítós változatok. A középső az egyik nagy kedvencem, akit már egyszer említettem, ő nem más mint readerinthefog. A bal szélén lévő első kép abookwormboy-hoz tartozik, az alsó pedig darin_writes tulajdona. A jobb szélén lévő felső kép grottofullofbooks alkotása, az alsó pedig susantini érdeme.

Királyok veszte Piros

És az utolsó kép amit mindenképpen meg akartam mutatni az darkfaerietales_ munkája, ami szerintem hihetetlenül ötletes. 😀

darkfaerietales_

Nektek melyik kép tetszett a legjobban? 🙂

timi_bio_2019

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s