Bookstagram · Extra tartalom · Menő Könyvek · projekt · prológus

Fénytörések Bookstagram (külföldi)

mulanproji

A napokban Elizabeth Lim Fénytörések című regényével foglalkozunk, ennek apropójából egy Bookstagrammal érkeztünk, hiszen az Instagrammon szebbnél szebb képek találhatóak a regényről.

Az első összeállításban olyan képeket láthattok, amelyeknél fontos szerepet játszottak a Funko Pop figurák, amelyek teljessé teszik a képet.

mulan-funko-pop

A következőkben két olyan képet hoztam el, amelyek egyszerűségük miatt szépek, hiszen a könyvön kívül semmi más nem szerepel rajtuk. A letisztultság az, ami még jobban kiemeli a regényt, és nincs semmi ami elvonja a nézelődő figyelmét.

mulan-sima

Az előzőhöz hasonlóan itt is az egyszerűség dominál, ám a képeket kiegészítették virágokkal, amik egy kis keretet adnak a könyvnek. Annyira összeillenek, és nagyon békés, harmonikus érzést adnak át.

mulan-viru00e1gos

Nem olyan sok képet találtam ezzel a regénnyel, de a semminél mégis többet, egy posztban nehéz lenne az összeset bemutatni, de a teljesség igénye nélkül néhányat mégis összeszedtem, amelyek a legjobban tetszettek, a már fent említettek kivételével.

mulan

mulan2

A képekből látszik, hogy több országban és nyelven jelent már meg a regény, és a többség (mivel nem láttam az összes megjelent ország borítóját nem jelenthetem ki, hogy az összes) az eredeti borítót választotta, ami szerintem nem rossz, bár kíváncsi lettem volna, mit hoznak ki belőle, ha egyedire, egyénire formálják.

timi_bio_2019

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s