filmajánló · projekt · szuperhősök

Kedvenc Marvel filmjeink

marvelproji

A Minden ami Marvel könyvhöz kapcsolódva úgy gondoltuk, összeszedjük kedvenceinket, méghozzá a filmes világból. Évről évre tűkön ülve várjuk, hogy hőseink mit alkotnak a filmvásznon, akár egyénileg, akár csapatban. Ha kedvet kaptok, írjátok meg nekünk Ti is, melyik filmekért vagytok oda! 🙂


covers_562790Ha az olvasók meglátnak egy Minden ami Marvel című könyvet, talán eltűnődnek rajta, mi lehet benne – biztosan nem minden a Marvel-képregények Multiverzumáról!

Tényleg lehetetlen vállalkozás lenne mindent egyetlen kötetbe gyűjteni, ezért lássuk, hogy mire nem vállalkozik ez a könyv. Nem mutatja be a cég történetét, és nem is egy teljességre törekvő karakterenciklopédia. Sokkal inkább kalauz a fősodorbeli Marvel-univerzumhoz, annyi, felbukkanásának időrendjében szereplő karakterrel, helyszínnel, járművel, fegyverrel és varázstárggyal, amennyi csak elfér 320 oldalon.

A Minden ami Marvel tényekkel és izgalmakkal teli utazásra hív a negyvenes és ötvenes évek első nagy Marvel-hőseitől, gonosztevőitől, cowboysztárjaitól és képregényszereplőitől a hatvanas évek ikonikus szuperhősein és -gonoszain át napjainkig, miközben bepillantást enged a karakterek szuperereje, az általuk használt technológia és a főhadiszállásaik titkaiba.

Innen tudod megrendelni a könyvet!


Zsebi: Thor: Ragnarök. Taika Waititi kitett magáért, és megalkotta az egyik legszórakoztatóbb Marvel filmet. Jó volt látni, hogy Hemsworth végre nem a megszokott Thor figurát hozza, és szuperül működött a hármasuk Hulkkal es a Valkürrel.

Dorka: Az én kedvenc Marvel filmem egyértelműen a Bosszúállók: Végtelen háború. Szerintem egy igazán lendületes és izgalmas filmre sikeredett, ahol a feszültség tapintható. Nagyon szerettem, hogy egy pillanatra sem volt megállás, a vége pedig sokkolóan hatott rám.

Poppy: Olyan sokat gondolkoztam ezen a kérdésen, hogy háromszor kezdtem újra a válaszadást, de végül nehezen, de megszületett a válaszom: Amerika Kapitány: Az első bosszúálló. Valamiért engem Steve Rogers karaktere vett meg leginkább a Marvel hősök közül, olyannyira, hogy egy időben regeteg fanfictiont olvastam, amiben Cap volt a főszereplő. De nem csak Stevet kedveltem meg nagyon a filmből, hanem jó barátját, Buckyt is, végig reménykedtem, hogy nagyobb szerepet fog majd kapni a további filmekben, és hát félig-meddig így is lett. Azért csak egy hajszálnyival nyert a Thor: Ragnarök előtt az Amerika Kapitány, azért ennyit még hozzátennék.

Fanni: Nincsen kifejezetten kedvenc filmem, mindegyiket imádom. 😅 De ha nagyon választanom kellene, akkor Amerika kapitány és Thor filmjeit mondanám, leginkább a karakterek és a színészek miatt. 🙈

Cersei: A Thor 3. része, mert azt a lényeimmel néztem meg. (szerk.: lények alatt bloggertárs barátaira gondol – szeretünk)

Uszáma: Több kedvencem is van, mindegyik valami másért különleges számomra. Egyik kedvenc szuperhősöm Thor, és mindez a Ragnarök óta van. Kicsit eltér az eddigiektől, vicces, szórakoztató, mégis szuper. A Galaxis őrzői is kedves szívemnek, mindig is rajongtam a különc, különböző karakterekből összeverődött csapatokat, és a humor itt sem marad el. Végül pedig a Végtelen háborút emelném ki – egyszerűen zseniális.

uszc3a1ma_bio_2019

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s