Extra tartalom · projekt · személyek

Akiknek szívesen lettem volna az osztálytársa

Veletek is előfordult már olvasás közben, hogy egy szereplő nagyon szimpatkikus volt, és úgy éreztétek remekül kijönnétek vele a való életben is? Az iskolakezdésre való tekintettel ebben a bejegyzésben összeszedtem pár olyan könyvszereplőket, akiknek szívesen lettem volna az osztálytársa és egyben barátja is.

Virág – Szent Johanna gimi

Biztos vagyok benne, hogy a Szent Johanna gimibe sokan szívesen járnának (kivéve, akik megcsaltak minket a Szirtessel). Annyira jó hangulatú az egész suli, a szakkörök, a közös kirándulások, beöltözős bulik. Virággal pedig egész biztos, hogy legjobb barátnők lennénk! Nekem szükségem van valakire, akivel lehet nevetni és mindenféle hülyeségekről beszélgetni, akár óra közben is. Ráadául én is szeretek rajzolni, tény, nem vagyok olyan jó, mint ő, de ellennénk együtt. Bár lehet, hogy Virággal nem a Szent Johannába kéne járnunk (nekem azért, mert nem tudok franciául, neki meg azért, mert csak franciául tud), de az biztos, hogy remekül elszórakoztatnánk egymást a monoton iskolai napokon, és délutánonként is.

Mia – Neveletlen hercegnő naplója

Mia története azonnal belopta magát a szívembe, és bármit megadnék azért, hogy az ő és Lili baráti körébe tartozhassak. És nem (csak) a hercegnős cuccok miatt (bár azt is bírnám). Úgy érzem Mia személyisége közel áll az enyémhez (bár ideje egy újraolvasásnak, úgyhogy valójában fene tudja). Az biztos, hogy Kövér Lulut imádtam volna 😀 Az iskolája mondjuk tipikus amerikai, de én tök szívesen hordanék egyenruhát, és a hasonló amerikai sulis dolgokkal is ki tudok egyezni.

Anna – Anna és a francia csók

Annának leginkább a sulija vonz. Mégis ki ne akarna Párizsban iskolába járni? Én szívesen tenném, pláne úgy, hogy ez a suli amerikaiaknak van, szóval talán nem kell annyira a francia hozzá? Mert azt a nyelvet azóta se értem 😀 A sorozatból azért Annát választottam amúgy, mert úgy gondolom jól kiegészítenénk egymást. Én eléggé otthonmaradós, és csendes vagyok társaságban, de ha Anna jóban lenne velem biztos, hogy minden megváltozna 😀

Te melyik könyben felbukkanó iskolába járnál szívesen? Kinek örülnél, ha az osztálytársad lenne?


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s