Extra tartalom · projekt · prológus · romantikus

Top 10 kedvenc romantikus New Adult könyvem

Nagyon szeretem a New Adult könyveket, és mivel elég sokat olvasok a zsánerben, ezért összegyűjtöttem nektek a top 10 kedvenc romantikus New Adult regényemet. Jó olvasást kívánok a bejegyzéshez! Melyek a te kedvenceid? Írd meg kommentben!:)

  1. Sarah J. Maas: A ​Court of Mist and Fury – Köd és harag udvara
    Mi mással is kezdhetném a felsorolást, ha nem Sarah regényével? Tejes mértékben odáig vagyok ezért a könyvért, már az első oldalaktól levett a lábamról. Itt váltam én is az Éjszaka udvarának a tagjává, hiszen egy hihetetlenül romantikus kötetet olvashattam, ahol Rhysand elvarázsolt.

covers_464548

2. Colleen Hoover: It ​Ends with Us – Velünk véget ér
Colleen Hoover nem véletlen a kedvenc íróim egyike. Könyveiben keveredik a romantika és a dráma, amely a tökéletes egyveleget alkotja. A Velünk véget ér a kedvenc könyvem az írónőtől, egyszerűen csodálatos, amit alkotott benne.

covers_460114

3. Colleen Hoover: Confess ​– Vallomás
Ha már Colleen Hoover, akkor nem mehetek el szó nélkül a Confess című regénye mellett sem, amely mély hatást gyakorolt rám. Egy fájdalmakkal teli, ám annál különlegesebb történetet olvashattam, amely néhol összetörte a szívem, de úgy érzem, hogy szegényebb lennék nélküle.

covers_460363

4. Colleen Hoover: Maybe ​Someday – Egy nap talán
A listám utolsó Colleen Hoover regénye az Egy nap talán, amely lenyűgözött a zeneiségével. A könyv különlegessége, hogy a benne található dalszövegek megzenésítésre kerültek, így minden adott a tökéletes hangulathoz. CoHo ezen kötete sem nélkülözi a drámát, ha viszont nem tudod, hogy melyikkel kezdj az írónőtől, akkor ezt a történetet tudom javasolni.

covers_435840

5. Elle Kennedy: The ​Score – A pont (Off-Campus 3.)
Imádom Elle Kennedy Off-Campus sorozatát, azon belül pedig Dean kötete a kedvencem. Vicces, romantikus, tökéletes könyv a délutáni kikapcsolódáshoz. Ha szereted a sportolókról szóló regényeket, akkor az Off-Campus sorozat neked íródott!

covers_460130

6. Elle Kennedy: The ​Chase – A hajsza
A hajsza a Briar U. sorozat első magyarul megjelent kötete, amely az előbb említett Off-Campus spin offjaként szolgál. Olvasható önállóan is, de úgy vélem, hogy az igazi élményt az előzmény sorozat olvasása után nyújtja. Nagyon szerettem Summer és Fitzy történetét, nektek is tudom ajánlani!

covers_573169

7. Mariana Zapata: The ​Wall of Winnipeg and Me – Szívvel a falnak
A tavalyi évem nagy kedvence lett Mariana Zapata regénye, amely egy profi sportoló és egy hétköznapi lány románcát mutatja be. Ez a történet picit hosszabb a romantikus könyvek között, hiszen 600 oldalt ölel fel, de garantálom, hogy egyáltalán nem fogod ezt soknak érezni, sőt, még többet szeretnél majd Aiden-ból!:)

covers_570319

8. K. A. Tucker: Ten ​Tiny Breaths – Tíz apró lélegzet
Egy fájdalommal átitatott történet, tele küzdéssel, és szenvedéllyel. Ha szereted a mélyebb tartalmú romantikus könyveket, akkor ez a kötet elnyerheti a tetszésedet!:)

covers_322970

9. Whitney G.: Barátod: ​Carter
Egy nagyon humoros történet barátságról és szerelemről. Ha szereted a legjobb barátokból szerelmesek könyveket, akkor ezt a regényt olvasnod kell!:)

covers_609422

10. Renee Ericson: More ​Than Water – Több mint víz
Nem gondoltam volna, hogy ez a kötet ennyire elnyeri majd a tetszésemet, de E. J. és Foster párosa levett a lábamról. Egy romantikus, vicces történet szerelemről és önmagunk megtalálásáról.

covers_575586

dorka_bio_2020

Top 10 kedvenc romantikus New Adult könyvem” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s