Extra tartalom · projekt · várólista

Várva várt sorozatfolytatások

A következő részből kiderül… hetünkön belül képtelenek vagyunk nem kitérni azokra a folytatásokra, amikre ugyan még nem sikerült rátennünk a kezünket, de tűkön ülve várjuk már őket! Éppen ezért végeztünk egy kis házi felmérést tagjaink között, és most pedig megosztjuk veletek az eredményt. Ti melyik sorozat következő részét várjátok a legjobban?

Dorka: A Court of Silver Flames! Nagyon várom már Nesta és Cassian saját külön kötetét, az előzmények alapján egy rendkívül szórakoztató történetre számítok.

Vanda: A Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekeinek a hatodik része nemsokára megjelenik külföldön, és ugyan még az ötödiket sem olvastam, de egyértelműen nagyon várom. Egyik kedvenc sorozatom, és annyira megkavarta az író a szálakat a negyedik részben (pedig a harmadik végén azt hittem, minden tök szuper úgy,a hogy van, lol), hogy muszáj végre valami normális lezárást kapnom!

Linda: A Minden Dolgok Neve következő részét! Imádom, imádom, imádom. Tudnom kell, hogy Kihrin végük kancán, vagy csődörön fog lovagolni?!😂

Uszáma: A Zúzmaraszív sorozat első része a 2020-as év egyik kedvence volt számomra. Egy varázslatos, de hideg környezetben, fantasztikus szereplőkkel és sok izgalommal szolgál a történet. Elsődleges célcsoportja a gyerekek, de biztos vagyok benne, hogy hozzám hasonlóan a nagyobbak is legalább olyan jól élvezhetik a történetet. Remélem a második rész is mihamarabb érkezik hazánkba, hogy folytatódhasson Ash kalandja.

Cersei: Személy szerint a Gideon, a kilencedik folytatását várom nagyon. Mondanám, hogy kerek egész lett a lezárás, de úgy lett olyan, amilyen, hogy annyi bennem a kérdés, és annyi jót tartogathat még ez a világ, hogy én ezt most azonnal olvasni akarom!

Zhatria: Brian K. Vaughan: Saga 5. részét várom nagyon 🙂 Remélem idén kihozzák, mivel 12 részes, így már kezdek őszülni, mikor ér a sorozat a végére. Külföldön már sokkal előrébb tartanak. A képregény egy igazi szarkasztikus házaspárról szól, akiknek menekülniük kell a saját népük elől, mivel nekik nem szabadott volna összejönni, hiszen két ellenséges faj szülötte! Nehezítő körülmény, hogy közben a gyerekük is megszületett, ami még inkább tiltott dolog. Ha elkapják őket biztosan kivégzés vár rájuk. Nagyon izgalmas fantasy, gyönyörű képekkel és szuper humorral.


Ezek lennének az általunk leginkább várt folytatások, de kíváncsiak vagyunk a ti véleményetekre is! Ti mit vártok nagyon? Írjátok meg nekünk Facebookon, vagy itt, a kommentekben!

Várva várt sorozatfolytatások” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s