ajánló · Érdekességek · Új megjelenések · Extra tartalom · Manó könyvek · projekt

Küldj egy könyvölelést – lepj meg másokat vagy saját magadat!

A szerelemnek ezerféle arca van. A Líra pedig idén ezt mutatja meg nekünk egy izgalmasnak ígérkező kiadással és egy hozzá kapcsolódó különleges ajánlattal, amiről lentebb, a kép alatt olvashattok. Mi már nagyon várjuk a megjelenést! Annyira, hogy hamarosan startol nálunk egy projekt, ahol a szokatlan romantikus kapcsolatokat vizsgálgatjuk meg közelebbről és többek között a Ki a legszebb? is górcső alá kerül pár bloggerünk jóvoltából. Reméljük, annyira várjátok már, mint mi!

Február 14-én ismét itt a Valentin nap. A Líra egy különleges díszdobozban kapható könyvcsomagot állított össze erre a napra.

Lepj meg valakit akár saját magadat – hiszen ki más tudhatná jobban, mire vágysz? Talán éppen egy anti-Valentin napi ajándékra, magadnak.
A Ki a legszebb? című könyv a szerelem sötét oldaláról szól Hófehérke Gonosz Mostohájának történetén keresztül, hiszen a szerelem és a szeretet nem mindig rózsaszín. A könyv mellé kézműves rózsás pillecukor is jár a csomagban.

A fiatal királylány Hófehérke, és gonosz mostohája, a Királynő történetét mindenki ismeri. A mesélésről mesélésre változó apró különbségeket leszámítva a történet mindig ugyanaz: a Királynő féltékeny lesz a lányka szépségére, és ez odáig vezet, hogy megpróbálja eltenni láb alól az édes, naiv kislányt.
Arról már sokkal ritkábban szól a történet, hogy a Királynő mitől is lett ilyen gonosz. Sokan próbálták már találgatni az okokat. Talán már a természeténél fogva is egy gonosz boszorka volt, szépsége pedig mindössze a Király elcsábításának eszközeként szolgált. Mások szerint a Királynő azért gyűlölte a lánykát, mert a Király első feleségére emlékeztette. Ám a leggyakrabban egy romlott lelkű nőszemélynek festik le, aki egész nyomorult életében nem szeretett egyetlen teremtett lelket sem.
Valójában oly sokféle magyarázat létezik, amely a Királynő végtelen hiúságát és féltékeny dühét találgatja, hogy bajos is lenne számba venni őket. A sorozat első könyve egy olyan változatát meséli el a történetnek, amellyel az olvasóközönség eddig nem találkozott. Egy történetet, mely szerelemről, veszteségről, és egy csipetnyi mágiáról szól. Ez a Gonosz Mostoha könyve.

Amennyiben február 8-ig megrendeled a Valentin-napi könyvcsomagot, a Líra február 14-ig kiszállítja az ajándékot és meglepheted szeretteidet.
Ha pedig más könyvet küldenél, itt 100 romantikus történetet találsz: >> link <<

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s