Extra tartalom · prológus · sorozat ajánló

Várólistás sorozatnyitó köteteink

Azt hiszem, bátran kijelenthetem, hogy mindannyian tudnánk mondani olyan várólistás sorozatnyitó kötetet, amelyről már most azt gondoljuk, hogy valószínűleg a kedvencünk lesz. Ez a Prológus tagjai esetében sincs másképp, ugyanis most összegyűjtöttük nektek, hogy mi mely történetek miatt vagyunk a leginkább izgatottak. Jó böngészést kívánunk, kommentben pedig várjuk a ti várólistás sorozatnyitó könyveiteket!

Dorka:

covers_640285

Amint kitaláltam ezt a körkérdést, rögtön egy könyv jutott az eszembe, amely nem más, mint Sarah J. Maas újdonsága, a Föld és vér háza. El nem tudom mondani, hogy mennyire izgatott vagyok már miatta, hiszen Sarah nagyon magasra tette azt a bizonyos lécet, szóval reménykedek, hogy ez a történet sem fog csalódást okozni.

Egy másik sorozatnyitó könyv, amely egy potenciális új kedvencet rejt magában, az nem más, mint Leiner Laura Bízz bennem című története. Bevallom, egy kicsit félve fogok nekikezdeni, mivel az első IOV trilógiával nem voltam maradéktalanul elégedett, de reménykedek, hogy a megszokott magas színvonalon egy fantasztikus olvasmányt kaphatok, amely hosszú időkig velem fog maradni.

Bogi:

covers_465748

Pillangók kertje, először a Verity-t olvastam a kristály pöttyös könyvek közül, és annyira bejött ez a romantikus-pszichothriller keveredés, hogy a sok jó vélemény (és a frissen megjelent következő rész) miatt muszáj lesz elolvasnom.

A párválasztó, annyi de annyi bookstagrammer és blogger ajánlotta, hogy úgy érzem, mintha kimaradnék valamiből. Remélem, hogy egy ütős, romantikus történet lesz!

Gyűrűk ura, mióta könyvmoly vagyok, azóta készülök a népszerű trilógia elolvasására, a filmekből kiindulva pedig egy izgalmas fantasy történetre számítok.

Cersei:

covers_646836Juj, nekem A herceg és én az, ami várólistás, és izgatott vagyok miatta. Tudom, már megjelent, de én még nem olvastam.

Linda:
Narnia krónikái – Ezer ève szeretném már elolvasni. Valami miatt mindig tolódik, de idén mindenképpen elolvasom végre!

Mindenszentek trilógia – Szintén zenész, ezer éve csücsül a polcon.

Timi:
Naomi Novik A végzet iskolája. Nagyon tetszik a könyv borítója kíváncsi vagyok élőben milyen lesz. A fülszöveg alapján egy eseménydús, mágikus és rejtélyekkel teli történetre számíthatunk.

Jennifer L. Armentrout Wicked – Megveszekedett. Imádom az írónő könyveinek többségét és ezért erre is nagyon kíváncsi vagyok. Nem mellesleg sorozat készül belőle, amit biztosan meg fogok nézni, így pedig egyértelmű hogy a könyvet/könyveket is olvasnom kell.

Zhatria:
Naomi Novik: The Deadly Education. Naomi Novik az egyik kedvenc írónőm, mindig olyan új oldaláról tud hozzányúlni egy egy történethez, mely teljesen váratlan és frissességet ad a sztorinak. Gazdag nyelvezete pluszban hozzátesz, hogy élvezet olvasni a regényeit. Legújabb regényét, ami trilógia lesz, ezért is nagyon várom. Már előre borsódzik a hátam, hogy most mivel lep meg az írónő!

covers_593144

Theodora Goss: Az alkimista lányának esete, tavaly jelent meg ez a viktoriánus kori krimi- és természetfeletti horror regény. Egy nagyon izgalmas nyomozásba csöppenünk és Sherlock Holmeson kívül még sok szeretett/ismert karakter bukkan fel. Már maga a korszak, amiben íródik a könyv nagy szerelmem, az izgalmas cselekmény és a karakterek már csak hab a tortán. Remélem minél hamarabb kezemben tarthatom a trilógia másik két részét is! ❤

Uszáma:
Már nagyon régóta a polcomon csücsül Az időutazás napja című könyv egy magyar író tollából, Brandon Hackett-től származva. Idén azért is ideje lesz elolvasnom, ugyanis 2021. novemberében játszódik. Időgép, sci-fi, magyar író? Szerintem nekem ennél nem is kellhet több.

dorka_bio_2020

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s