ajánló · Extra tartalom · könyvajánló · könyvek világa · könyvmolyképző · Könyvmolyképző Kiadó · Körkérdés · Kedvencek · projekt · prológus

Mik a kedvenceink a Könyvmolyképző Kiadótól?

A bloggercsapatunk imádja a Könyvmolyképző Kiadó könyveit! Talán a legjobb benne az, hogy rendkívül változatos témájú, hangulatú történeteket adnak ki, ezért mindenki megtalálhatja az ő ízlésének megfelelőt. Hálásak vagyunk a kiadónak, hogy rendszeresen együttműködnek velünk, így lehetővé téve, hogy minél több remek sztorit olvashassunk! 😊 Lássuk hát, mik a személyes kedvenceink!

Bogi: Böszörményi Gyula – Ambrózy báró esetei: Aki ismeri a blogomat, Instagram oldalamat, biztosan tudja, mekkora rajongója vagyok a sorozat köteteinek. A szereplők, az atmoszféra, az elbeszélésmód és természetesen maga a cselekmény meghódított, nem győzöm sorolni a remek vonásait. Arról nem is beszélve, hogy milyen gyönyörű borítókkal jelentek meg, amik tökéletesen tükrözik a hangulatvilágát a történetnek.

Emese: On Sai – Calderon: A humor, a sztori, a karakterek, egyszerűen imádom azokat a könyveket és akárhányszor képes vagyok újraolvasni!

Cersei: Hannah Kent – Rekviem egy gyilkos asszonyért: Valami zseniális az a könyv, bárkinek szívesen ajánlom.

Zsebi: Rick Riordan – Percy Jackson sorozat: Mindig, amikor megkapom kérdésként, hogy melyik a kedvenc könyvem, elgondolkodom, mert 1. mi az, hogy egy kedvenc könyv, hisz végeláthatatlan a lista, 2. most sorozatot mondjak, vagy sem? Ilyenkor általában az szokott történni, hogy a kedvenc standalone könyvemet mondom (Egy különc srác feljegyzései). Azonban, ha sorozatokról kérdez bárki, akkor egyértelműen Top 3-ban van a Percy Jackson. Megszerettette velem a görög-római mitológiát, és lényegében a sorozaton nőttem fel (persze a Harry Potter és a Neveletlen hercegnővel kiegészülve). Sőt, a Percy könyveknek köszönhetően kezdtem el angolul olvasni, hiszen nem jöttek olyan gyorsan a magyar részek, mint ahogy én azt szerettem volna.

Poppy: Maggie Stiefvater – Hollófiúk sorozat: Hű, nehéz kérdés! Sok nagyon jó könyvet hozott el nekünk a KMK szerencsére. A választásom nagy nehezen a The Raven Boys sorozatra esett. Imádtam a misztikus hangulatát, a különc szereplőket, azt, hogy a fantasy elemek végre nem a szokásos tündér-vámpír vonalon mozogtak. Szerettem az olykor sötét, komor hangulatát, a szereplőket mind, egytől egyig. Különösen tetszett, hogy minden kötet egy-egy főszereplőt állít a középpontba, és így minden Hollófiúval és Blueval is megismerkedhetünk közelebből, miközben halad előre a történet. Varázslatos, érdekes és magával ragadó minden kötet, egy csipetnyi romantikával.

Timi: Van jó pár, nehéz kedvencet választani. De ha nagyooon muszáj, akkor ami eszembe jutott a kérdést olvasva az Jennifer L. Armentrout Luxen sorozata.

Fanni: Minden, ami Colleen Hoover: Ő az egyik kedvenc írónőm, nagyon szeretem a regényeit, a stílusát. Ha mégis választanom kellene, akkor az Ugly Love-ot mondanám kedvencemnek.

Vanda: Adriana Trigiani – A cipész felesége: Nagy hatással volt rám ez a könyv, és azóta is az arany pöttyös kategória a kedvencem.

Linda: Sarah J. Maas – Üvegtrón

Zhatria: On Sai – Szivárgó sötétség sorozat

Dorka: Sarah J. Maas – Üvegtrón: Sarah J. Maas egy olyan komplex világot épített fel, amelyben minden összefügg mindennel, és a legapróbb utalás is hatalmas jelentőséggel bír. Kétség kívül az egyik legizgalmasabb sorozat, amit valaha is olvastam. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, aki egy varázslatos young adult fantasyra vágyik.

Elle Kennedy – Off-Campus sorozat: Az Off-Campus könyveket kétség kívül a legnagyobb kedvenc Rubin Pöttyöseim között tartom számon. Romantikusak, viccesek, a sportos vonal pedig kifejezetten üdítő. A karakterek változatosak, így garantáltan mindenki talál maga számára kedvencet.

Szemezgettek bátran erről a listáról, bízzatok bennünk, mi nem ajánlunk nektek rossz könyveket, mindegyik garantáltan élménydús olvasmány!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s