Borítóleleplezés · Borítómánia · projekt

Borítóleleplezés: The Iron King – A vaskirály

Már nagyon régóta nem jelentkeztünk borítóleleplezéssel, pedig mindig nagy örömmel vetettük bele magunkat, hiszen csodás könyvekhez készült hihetetlenül szép és ötletes borítókat mutathattunk meg nektek az évek során. Visszatérve a régi jó szokásokhoz, most egy Könyvmolyképző Kiadós fantasy-ról rántjuk le a leplet. Maga a könyv nem feltétlenül ismeretlen számunkra, van a csapaton belül olyan tagunk, aki már olvasta a Vastündérek sorozat minden kötetét. A rajongók pedig biztosan nagyon örülni fognak a hírnek, hogy a kiadó nem a régi külsővel, hanem új, modern köntösben nyomja újra Julie Kagawa sikerkönyveit. Nekünk határozottan kedvencünk lett ez a letisztult, fekete kiadás. Nektek, hogy tetszik?

186968228_4498657143496629_7835073736057245155_n Ha előjegyeznétek a könyvet >itt< tudjátok megtenni, -21% kedvezménnyel érhető el a könyv a kiadó honlapján.

Amennyiben még egy kicsit bizonytalankodsz, van pár részletünk is számodra.

„– Akkor hát mit kívánsz?

Meghajolt. – Egy táncot.

– Micsoda?! – meredtem rá hitetlenül. – De hiszen megpróbáltál megölni.

– Technikai értelemben, Puckot próbáltam megölni. Te történetesen éppen ott voltál.”

 

„– Na, most ugye elmondhatom, hogy „én megmondtam”…

Gyilkos pillantást vetettem rá. Csak merje folytatni!

Lehervadt a vigyor az arcáról. – …de nem mondom. – Összepréselte a száját, hogy elfojtsa a nevetést. – Mivel ez… helytelen volna.”

 

„– Bravó! – szólalt meg Kacor, és lenézett ránk Rideg Tom melléről. – A Téli herceg és Oberon tréfamestere egyezséget köt. Itt a világ vége.”

Fülszöveg:

Meghan Chase-re titkokkal teli sors vár – olyan, amit még kigondolni sem tudott volna.

Valami furcsa mindig volt Meghan életében; már hat éves kora óta, amikor édesapja eltűnt a szeme elől.

Az iskolában sem tudott teljesen beilleszkedni… sem otthon.

Amikor egy gyanús idegen kezdi távolról figyelni, és tréfakedvelő legjobb barátja egyszeriben a védelmezőjévé válik, Meghan érzi, hogy minden meg fog változni, amit csak ismer.

De a valóságot álmában sem tudta volna elképzelni – hogy ő egy mesebeli Tündérkirály lánya, és egyben tehetetlen báb egy öldöklő háborúban. De idővel kiderül, mire hajlandó azért,hogy megmentsen valakit, akit szeret, vagy hogy útját állja egy rejtelmes gonosznak, akivel egyetlen tündér sem mer szembenézni…

és hogy megtalálja-e a szerelmet egy ifjú herceggel, aki szívesebben látná őt holtan, semhogy közel engedje jeges szívéhez.

A szerzőről pár szó:

Julie Kagawa a Vastündérek- és az Éden-sorozat sikerszerzője. A sacramentói születésű írónő dolgozott már könyvesboltban, volt állatidomár, imád olvasni, festeni, kertészkedni, és jártas a harcművészetekben is. Jelenleg Louiseville-től nem messze, Kentuckyban él a férjével és egy rakás háziállattal. További információkat tudhatsz meg róla a www.juliekagawa.com oldalon.


zsebi_bio_2019

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s