Extra tartalom · lista · projekt · várólista

Azért is elolvasom még augusztusban

Ideje szorosan megragadni a koktélos poharamat, mert nagyon le vagyok maradva az olvasós céljaimmal, és lassan kezdődik az egyetem, ami sokszor segít, hogy többet olvassak, de úgy érzem idén más lesz a helyzet.

Összegyűjtöttem magamnak pár olyan könyvet, amit mindenképp el akarok még olvasni augusztusban. Lássuk is ezt a listát!

1. Edith Eva Eger: A döntés

Ezt a könyvet nemrég vettem meg a Libriben. Egy időben mindenki ezt olvasta, mindenki dicsérte, úgy éreztem itt az ideje nekem is megvenni. Jelenleg a nyaraláson is itt van velem, de nem hiszem, hogy most el tudom majd kezdeni olvasni.

2. Katherine Applegate: Bob, ​a legbátrabb

Az első rész elolvasása után, majd a film megtekintése után, és miután a filmzene a csengőhangom, azt hiszem ez egy kötelező darab, amit nem hagyhatok ki idén nyáron.

3. Gigi Forte: Levelek

Ezt a könyvet a barátom anyukája sózta rám, mivel a munkahelyén lévő egyik nő írta, és kíváncsi a véleményemre. Ez történt jó pár hónapja, úgyhogy megpróbálom még augusztusba beleszuszakolni az elolvasását 😀

A döntés Bob, ​a legbátrabb Levelek

4. The Wicked Deep – Gonosz mélység

Már 2018-as a könyv, de valamiért csak most látom mindenhol, hogy mennyire szeretik külföldön? És itthon is, akik már olvasták. Egy jó boszorkányos sztorival pedig azonnal meg lehet engem venni, szóval kíváncsian várom mit tud majd mutatni ez a regény.

5. Marius Gabriel: A divatdiktátor

Bevallom, Arany pöttyös könyv mániában szenvedek. Ráadásul ha az a könyv történelmi, akkor még lelkesebben vetem bele magam az olvasásába. A Divatdiktátorra is nagyon kíváncsi vagyok, Párizs, Dior, és egy útját kereső nő. Ennél nekem nem is kell több, hogy el akarjam olvasni a könyvet 😀

6. Erin Hunter: Bátorfölde 1. Megtört büszkeség

Mivel az idei évem kedvenc műfaja a Middle Grade, így várható volt, hogy felbukkan egy ilyen könyv is a listán. Ha jól tudom, Erin Hunter írta a harcos macskás sorozatot, amit mióta tudom, hogy létezik el akarok olvasni. Magyarul sajnos csak az első három része jelent meg 😦 De így legalább ezt a sorozatát el tudom olvasni, és a beleolvasó alapján tudom, hogy tetszeni fog nekem.

A divatdiktátor wicked deep Megtört büszkeség

+2 Jelenleg több könyvet is olvasok éppen, amiket remélem, hogy be tudok fejezni ebben a hónapban még. Ezek a Guillermo Cabrera Infante: Trükkös tigristrió és a Grigorij Szluzsitel: Egy moszkvai kandúr feljegyzései


Szeptember elsején majd jelentkezem, hogy mennyit sikerült elolvasni ezek közül. Bizakodó vagyok, de szinte sose sikerül az ilyen listákhoz tartani magam.

Ti miket terveztek elolvasni még ezen a nyáron? Szoktatok ti is ilyen listákat csinálni?


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s