Könyvmoly problémák · lista

Könyvmoly problémák 8. rész

A könyvmolyok élete nem csak játék és mese! Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a könyvmoly problémákkal foglalkozó rovatunknak ez már a nyolcadik része.

Mivel ma vége a nyárnak, nézzük, mi vár a könyvmolyokra szeptemberben!

1 – Jön a könyvhét!

“Végre valahára megtartják a Könyvhetet” – sír fel valamennyi könyvmoly örömében. Elgondolkodhatsz, hogy vajon mit keres ez az örömünnep egy problémás listán… Ha már a listáknál tartunk, neked hány beszerzendő újdonság van a könyves listádon? És még a könyvhétre is elmész? Remélem spórolsz már egy ideje, mert tuti rengeteg pénzt fogsz otthagyni a standoknál (még akkor is, ha pontos tervvel mész).

2 – Egyre korábban van sötét

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én sokkal jobban szeretek napfénynél olvasni, mint lámpafénynél. Ki nem állhatom, hogy egyre korábban kell felkapcsolni a lámpát a szobámban, hogy lássak valamit. Persze tudom, sokan direkt erre a bekuckózós időre vágytok, de én meglennék nélküle is.

3 – Kezdődik a suli 😦

Nyilván, ez azokra nem vonatkozik, akik már dolgoznak (bár sok helyen a nyári nyaralások miatt azért ilyenkor szintén nagyobb lesz a hajtás), de mi, szegény tanulni járó gyermekek hirtelen visszakerülünk a padba (legalábbis remélem, hogy tényleg vissza tudunk ülni, nem kell otthon maradni), és alig lesz időnk olvasni. Legalábbis, én mindig így kezdem az évet, siratva a rengeteg időt, amit olvasásra szánhatnék… Aztán rájövök, hogy “jahh, tanulás helyett is lehet olvasni ,juppii!” Úgyhogy még többet is olvasok, mint nyáron. *Ez nem számít hivatalos tanácsnak. Ezen cikk írója nem vállal felelősséget a jegyeid romlásáért.*


Rátok milyen nehézségek várnak szeptemberben? Ott lesztek a Könyvhéten? Pénteken velem összefuthattok, az biztos 😀


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s