Extra tartalom · Halloween · Körkérdés · projekt · Proszülinap

Pro Halloween – körkérdés

Bogi

Nem kifejezetten ünneplem a Halloweent, de az ünnep közeledtével szívesen olvasok borzongató regényeket, thrillereket és krimiket, mert hiába maradok ki az ijesztgetésből, valahogy engem is átjár a hangulat, és jól esik félni ilyenkor kicsit.

Juc

Nekem valahogy a Halloween feeling szinte mindig kimaradt az életemből, egyedül a tökfaragás volt visszatérő eleme az októbernek. Régen a szomszéd utcákban lakó barátaimmal gyűltünk össze, és tökfaragó versenyt rendeztünk egymás között 😀 Manapság már csak az őszi dekorokat lehet nálam felfedezni (tobozok, kis tökök, rengeteg gyertya)

Uszáma

Mi a tanodában szoktunk minden évben ilyenkor tematikus közösségi napot tartani, ahová arcfestéssel, beöltözéssel és különböző “rémisztő” programmal várjuk a gyerekeket. Idén egy családi napot is tartottunk már kicsit előzetesen, ahol tökfaragó versenyt is rendeztünk. Ezen kívül a munkatársi csapattal is minden évben tartunk valami csapatépítőt. Előző évben például memeknek kellett mindenkinek beöltöznie, ahol én rickrolling jelenséget idéztem meg. 😀

Zhatria

Nekem a tökfaragás a kedvencem. Idén pedig igazán magas szintre fog ez jutni, mert vidéken leszünk és a kertben vagy 50 hatalmas tök nőtt 😅 Szóval igazi kihívás lesz, hogy lehet majd 50 különböző arcot csinálni. Vagy egy egész szobrot!!

Dorka

Nagyon szeretem a halloween hangulatát, de nem ünneplem különösebben. Minden évben faragunk tököt, plusz megnézek pár halloweeni filmet.

Linda

Két Halloween rajongó gyerekkel naná, hogy ünneplünk. Konkrét hagyomány csupán a lakás dekorálása és a tökfaragás, jómagam pedig (LEPŐDJETEK MEG!😂) borzongató olvasmányokkal hangolódom.🎃👻☠️

Zsebi

Anno egyetem alatt ünnepeltem, eljártam beöltözős bulikba, meg kifestettem magam, stb. Idén valószínűleg bekuckózom egy bögre forrócsokival és a kis olvasókuckómban töltöm az estét, könyvmolynak álcázva magam.

Timi

Nem szoktunk Halloweent ünnepelni, annyiban merül ki hogy veszünk néhány dekorációt amit itt ott elhelyezünk a lakásban. Idén dolgozni fogok aznap és kicsit feldobjuk a napunkat azzal hogy csinálunk egy kis Halloweeni sminket magunknak. Mindig is szerettem volna tököt faragni, de eddig még csak 1x-2x volt alkalmam, pedig szerintem nagyon jó buli. 😀

Vanda

Nem igazán ünneplem, de valami mindig történik. Volt, mikor faragtunk tököt (ami a fekete cicánknak nagyon tetszett… gyanús, gyanús), gimiben voltak még beöltözős bulik, de mostanában jobban szeretek otthon maradni, távol az emberektől, és… várni a karácsonyt 😀 (Meg amúgy 29-én van a szülinapom, szóval inkább szülinapi hangulatban vagyok már ilyenkor, meg akkor még).

Poppy

A Halloween ünneplése nálam maximum a beöltözős bulikban szokott kimerülni, valahogy még sosem jutottam el a tökfaragásig, bár idén volt róla szó, mégsem jött össze. A beöltözős mókát viszont nagyon élem, idén Alice leszek csodaországból, persze a saját stílusomban, kicsit spookyn. A félelmetes könyvek olvasása nálam egyébként nem szezonális, szeretem a horrort, de alkalomhoz illően azért a Rémálmok bazára című King novelláskötetet vettem a kezembe.

A képek forrása: www.pexels.com

.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s