összefoglaló · Borítómánia · Extra tartalom · könyvajánló · könyvek világa · könyvmolyképző · Könyvmolyképző Kiadó · Körkérdés · Kedvencek · projekt · prológus

Kedvenc borítóink a Könyvmolyképző Kiadótól

Lelkes könyvgyűjtőként csapatunk minden tagjának fontos egy könyv külcsíne, és bár mind tudjuk, hogy tilos a borító alapján ítélkezni, szívesebben vásárolunk meg olyan köteteteket, amik tetszenek is. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttem a Prológus legszebbnek vélt borítóit a Könyvmolyképző Kiadó kínálatából.

Juc

Shea Ernshaw: The Wicked Deep – Gonosz mélység: korábban már ismertem a történetet, és mindig imádtam a borítóját, nagyon örültem, hogy a KMK is ezt választotta.

Böszörményi Gyula: Ambrózy báró esetei: a borítók hihetetlenül illenek a könyvhöz, nagyon elegánsak.

Diana Gabaldon: Outlander (fekete): szintén elegánsnak találom, letisztult, de mégis csodaszép.

Holly Black: A levegő népe trilógia: az kedvenc borítóim, nagyon tetszenek rajtuk a színek, és nagyon jól passzolnak a könyvek tartalmához.

Vanda

Kelly Barnhill: The Girl Who Drank the Moon – A lány, aki holdfényt ivott. Szerintem gyönyörű és megkapó borító, ami nagyon jól átadja a történetet, és fontos elemeket tartalmaz belőle. Maga a könyv egy csodálatos middle grade fantasy történet, mély mondanivalóval és sok elgondolkodtató pillanattal. Illetve a Tökéletesen Aprócska Sárkánnyal 😀

Fanni

Holly Black: The Queen of Nothing – A semmi királynője. Őszintén kijelenthetem, hogy mindent imádok ezen a borítón. Mindig is szerettem azokat, amikre ha először ránéz az ember, lövése sincs, hogy mit jelenthet, azonban amikor elér a regény egy adott pontjára, megdöbben, hogy basszus, számíthattam volna rá, hiszen itt volt végig a szemem előtt. Én ezzel a borítóval pontosan így voltam. A regénnyel nem csak egy kedvenc KMK-s borítót tudhatok magaménak, azonban egyben a kedvenc részem is A levegő népe trilógiából.

Poppy

Maggie Stiefvater: The Raven Boys – A Hollófiúk sorozat borítói ❤️ maga a történet is rendkívül varázslatos és titokzatos, a borító is ilyenre sikerült, minden kötet egy-egy főszereplőt helyez előtérbe, ami a borítón is megmutatkozik.

Dorka

A jelenlegi kedvencem egyértelműen a Colleen Hoover: All your perfects – Minden tökéletesed borítója, amely szép, letisztult, megragadja az ember tekintetét. Nagyon kíváncsi vagyok a történetre, hamarosan biztosan sorra kerítem.

Timi

Szerintem van jó pár gyönyörű borítója a KMK-nak, vannak olyan könyvek amik az eredeti borítóval jelentek meg itthon is. Nehéz lenne egyet kiválasztani, de ami először jutott eszembe az Holly Black A levegő népe sorozatának második kötete a The Wicked King – A gonosz király, de valójában a sorozat bármelyik részét mondhattam volna.

Emese

On Sai: Esővágy A borító egyszerűen nagyszerű, nem túl sok, de közben megragadja a figyelmet. Ami pedig a belsőt illeti, az Esővágy egy remek kis novelláskötet tollrajzokkal illusztrálva.

Zhatria

Shea Ernshaw: Winterwood ​– Télerdő. Légy ​óvatos a sötét rengetegben… Főleg a Fir Haven városát körülölelő erdőkben. Egyesek szerint varázslat rejlik bennük. Sőt, kísértetek is. Nora Walkert néhányan boszorkánynak tartják, és csak ő ismeri az igazságot az itteni fákról. A Walker lányokat mindig is különleges kapcsolat fűzte az erdőhöz, és ez vezeti el a lányt Oliver Huntsmanhez, ahhoz a fiúhoz, aki hetekkel ezelőtt eltűnt a Kezelhetetlen Fiúk Táborából. Ráadásul az elmúlt évek legszörnyűbb hóviharában. A fiúnak már meg kellett volna halnia, mégis életben van, de semmire sem emlékszik abból, ami az eltűnése estéjén történt.

Van miből válogatni 😀 Úgy néz ki, a Levegő népe trilógia számít az abszolút kedvencnek köreinkben, de abban is biztos vagyok, hogy még sok más szépséges borítót könnyűszerrel fel tudnánk sorolni. Szemezgessetek bátran erről a rögtönzött listáról, mert az itt említett darabok kívűl-belül szépségesek. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s