21. század kiadó · Értékelés · Új megjelenések · illusztrációk · könyvajánló · projekt

James Norbury: Az utazás

Fülszöveg:

A ​Nagy Panda és Kicsi Sárkány folytatása gyönyörűen illusztrált ajándékkönyv az elfogadásról, önmagunk és egymás mélyebb megismeréséről.

A két valószínűtlen útitárs útnak indul, folytatva az előző kötet kalandjait, hogy eljussanak egy helyre, amely talán messze van az otthonuktól, de az utazás révén önmagukhoz és egymáshoz közelebb kerülnek.

– Változás – mondta Nagy Panda. – Ha nem is tudod, hová vezet, attól még jobb, mint egy helyben maradni.

Kicsi Sárkány boldogtalan, és kiönti a szívét Nagy Pandának, aki úgy véli, ahhoz, hogy barátjának kedélye helyreálljon, útnak kell indulniuk. Új vidékeket fedeznek fel, rendkívüli élményekkel gazdagodnak, és nagy kihívásokkal néznek szembe. Nagy Panda és Kicsi Sárkány továbbhaladnak az elfogadás ösvényén, és megtanulják, hogy a változások, a nehézségek életünk természetes velejárói – ezek nélkül fejlődés se volna lehetséges.

Ebben a kötetben is ugyanolyan bájos, szívet melengető illusztrációk találhatók, mint James Norbury eredeti, Nagy Panda és Kicsi Sárkány című nemzetközi bestsellerében.

Csupa inspiráció, csupa kedves humor: Az utazás kalandos, gyönyörködtető mese az elfogadásról, amelyet minden korosztálynak érdemes kézbe vennie.

Vélemény:

Korábban nem olvastam még James Norbury-tól, azonban rá kellett jönnöm, hogy ez bizony nagy hiba volt. A Nagy Panda és Kicsi Sárkány története folytatódik és egy újabb kalandra invitálja az olvasókat. Egy olyan történet ez, amely könnyedén belopja magát az ember szívébe. Velem pontosan ez történt.

„A félelem nem óv meg a haláltól, de elveszi tőled az életet.”

Az illusztrációk szemkápráztatóak voltak a könyvben és sokszor azon kaptam magam, hogy jó ideig nézegettem egy-egy képet, nem mellesleg szorosan kapcsolódnak a történethez. A cselekmény egymással összefüggő történések sorozata. A főszereplőink egy igazi kalandos utazáson vesznek részt, mely távolról sem egyszerű, azonban olyan tanulságokat szűrhet le belőle az ember, ami egy életen át elkíséri majd.

Egész biztosan elő fogom még venni ezt a könyvecskét, hogy felelevenítsem mindazt a sok igazságot, ami a lapok között megbújik. Erőt ad, motivál, inspirál, egy igazi gondolatébresztő olvasmány.

„A nagy változás nagy erőfeszítést követel.”

Nagy Panda és Kicsi Sárkány együttes erővel rámutat arra, hogy még a legelveszettebb helyzetből is van kiút, és bár sokszor nem úgy alakulnak a dolgok, mint azt mi szeretnénk, ha nyitott szemmel járunk, megláthatjuk a dolgok napos oldalát. Egy igazán különleges történet, amely könnyedén beszippantja annak olvasóját.

„Úgy tűnik, minél inkább kitárom a tenyerem, a világ annál szívesebben telepszik bele.”

Meleg szívvel tudom Nektek is ajánlani. Vegyétek a kezetekbe bátran ezt a gyönyörű kötetet, vagy akár adjátok ajándékba szeretteiteknek. Higgyétek el, nagy sikert fogtok vele aratni.

Nagyon szépen köszönöm a recenziós példányt a 21. Század Kiadónak!

SFanni_bio2

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s