Értékelés · Új megjelenések · dream válogatás · idézetek · könyvajánló · Maxim Könyvkiadó · Népszerű · projekt · romantikus

Jamie McGuire: Veszedelmes sorscsapás

„Végre itt van a New York Times sikerlistás Gyönyörű sorscsapás nagy izgalommal várt folytatása! Lehet-e túlságosan szeretni? Travis Maddox két dolgot őrzött meg az anyja halálos ágyán mondott szavaiból: Nagyon szeress! És még keményebben küzdj! A Veszedelmes sorscsapásban Travis életét könnyűvérű lányok, illegális fogadások és az erőszak teszik ki. De éppen akkor, amikor legyőzhetetlennek érzi magát, Abby Abernathy térdre kényszeríti. Minden éremnek két oldala van: a Gyönyörű sorscsapásban Abby mondta el, hogy látja a szerelmüket. Most elérkezett az idő, hogy Travis szemén át lássuk kettejük kapcsolatát, és újabb részletekre is fény derüljön.”

Kiadás: Maxim Kiadó (2023)
Oldalszám: 484
Eredeti cím: Walking Disaster
Fordította: Szűr-Szabó Katalin
ISBN: 9789634996361

Véleményem a könyvről:

Emlékeztek, amikor arról áradoztam, hogy mennyire tetszett az első rész? Hadd helyesbítsek, az első részt imádtam, ezért a részért pedig még a csillagokat is leimádkoznám az égről!

Sosem gondoltam volna, hogy Trav szemszögéből újra élni a már ismerős eseményeket ennyire izgalmas lesz majd, és mégis. Szinte az újdonság erejével hatott minden. Se unalmas, se vontatott nem volt. Kicsit olyan érzés fogott el igazából, mintha megnézted volna a kedvenc filmedet, de számtalan kivágott jelenettel kiegészítve. Különleges volt belelátni a két főszereplő fejébe, hiszen Abby gondolatai Travisével kiegészülve tették ki együtt a teljes képet.

„Ettől a csajtól tisztára a fejem tetejére álltam.”

Ez a regény úgy tökéletes, ahogy van. Már az első fejezet során elsírtam magam, annyira meghatott, hogy a kicsi és törékeny Travisről olvashattam éppen akkor, amikor elveszítette az anyukáját. Egyszerűen szívbe markoló volt. Ez az emlék pedig végig kísért.

Travis Maddox, a jó mindenit! A pasi képes minden egyes alkalommal bebizonyítani, hogy egyszerre imádnivaló és félelmetes. Megmutatta, hogy az Abby iránt érzett szerelme nem ismer határokat. Szóval ilyen érzés lehet valakit őrülten szeretni… *mély sóhaj* Meg tudom érteni Abbyt, Trav lelkébe képtelenség nem beleszeretni.

„Shepley barátnőjének hála, rászoktam a magam crackjére. Képtelen voltam betelni vele, és nem akartam leszokni róla. Bár szenvedélybetegségen kívül nem tudtam rá más nevet, nem mertem belekóstolni, csak a közelemben tartottam, és már attól jobban éreztem magam, hogy tudtam, ott van. Reménytelen eset lettem.”

Az a feltétlen szeretet, amelyet egymás iránt éreznek, a köztük lévő kémia, az, hogy szavak nélkül képesek megérteni egymást…ezek együttese tett ennek a kötetnek a rabjává. Félreértés ne essék, a kapcsolatuk sokszor se nem egyszerű, se nem egészséges…mégis imádom a párosukat!

„– Egy másik életben szeretni tudnálak.
– Én esetleg ebben az életben is szeretnélek.”

Nagyon tetszett, hogy még többet megtudhattunk a Maddox fiúkról és a családról. Továbbra is a szívem csücskei.

Készülj fel, mert ez a regény a szívszorító prológussal kezdve egy igazi érzelmi hullámvasút lesz, hogy majd egy drámai epilógussal zárulhasson. De olyannal, hogy el fogod dobni az agyad!

Ha szeretted a Gyönyörű sorcsapást, ezért meg fogsz őrülni!

Rating: 5 out of 5.

Hálásan köszönöm a Maxim Kiadónak, hogy olvashattam a regényt!

SFanni_bio2

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s