6lövetű7vége

csabaimark

A 6lövetű7vége során célunk az volt, hogy egy kicsit jobban megismerhessétek Csabai Márkot, munkásságát és új regényét a Hatlövetűt.

Kritikák

6lövetűUszáma kritikája

Röviden, egy izgalmas, akció dús, rengeteg humorral tűzdelt, asszociációkkal kiteljesedő történetről olvashatunk, ami végig füstöl, mint egy hatlövetű. Én kifejezetten élveztem ez az “alvilági” utazást. Értő, humorra vevő olvasóknak ajánlanám.

>>Bővebben

Noémi Kritikája

Aki ezt a művet a kezébe veszi ritka színvonalas írást fog kapni, egy egész tárnyi humorral és több száz oldalon át tartó kalandot és fordulatosságot. Talán emellett egy egészen új élménnyel is gazdagodni fogtok, akárcsak én.

>>Bővebben

Interjúk, extra tartalmak

“Jelen Vagyok” Tehetséggondozó Egyesület

A Jelen Vagyok Tehetséggondozó Egyesület (JVTE) egy 2013-ban megalakult szervezet. Maga, az egyesület alapötlete  Csabai Márk író fejéből pattant ki, mely nem volt más, mint segíteni a feltörekvő írógenerációnak. Létrehozni az író- és költőpalántáknak egy olyan helyet, ahol megmutathatják tehetségüket, és ahol érvényesülni tudnak.  A JVTE lehetőséget ad minden írni vágyónak, hogy műfajtól, kortól, nemtől, anyagi helyzettől függetlenül elindulhassanak álmaik megvalósításának útján.  A JVTE egyesület alapítói tevékenységben most már ott járnak, amit az alapításkor megálmodtak: mások sikerét akarták látni.

>>Bővebben

Kérdezz-felelek Csabai Márkkal

A 6lövetű 7vége alkalmából egy kérdezz felelekre invitáltuk a könyv íróját, Csabai Márkot, aki örömmel válaszolt kérdéseinkre a könyvek világával kapcsolatban. A kérdezz felelek bejegyzésünk tematikája az Ez vagy az?, tehát az alany kettő lehetőség közül választhat. Ha kíváncsiak vagytok, lessétek meg, hogy miket választott Márk!

>>Bővebben