Hogyan írjunk könyvet?

knw_kreativlogo

Értékelések

knw

Timi

Egyszer régen, évekkel ezelőtt volt már szerencsém egy ilyen témájú könyvhöz, ami nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Lelkesen vetettem bele magamat az olvasásába illetve a gyakorlati feladatok megoldásába, aztán rájöttem, hogy valójában fogalmam sincs, hogy amit csinálok az jó-e, így felhagytam a gyakorlatok elvégzésével. Ennél a könyvnél viszont nem kellett attól tartanom, hogy elveszik az érdeklődésem a feladatok iránt, ugyanis a mű végén megtalálható néhánynak a megoldása, ami szerintem egy nagyszerű ötlet.

Cersei

Nem volt rossz könyv, nem lett életem olvasmánya, de hasznos volt, segített, s bárkinek ajánlom, aki írással foglalkozik vagy szeretne foglalkozni. Érdemes ezzel kezdeni. Ha pedig tényleg megcsináljuk a feladatokat közben, játéknak tűnhet az egész. Persze fogunk bosszankodni… De melyik játékon nem?

>> Bővebben

Uszáma

Összességében rengeteg hasznos tanácsot tartalmaz a könyv, bárkinek hasznos lehet, aki írással foglalkozik, vagy szeretne még mélyebben foglalkozni. Nem csak egy egyszerű leírással találkozhatunk benne, hanem elég mélyen beleáshatjuk magunkat a témába. A könyvírás különböző mozzanatain túl szó esik kisebb terjedelmű írások elkészítéséről is. De nem csak az írás folyamatát kísérhetjük végig, hanem apróbb tanácsokkal is ellát minket az író.

>> Bővebben