Moskát Anita-hét a Prológuson

projektfotowp

Újabb projektünk keretében Moskát Anitával, és munkásságával foglalkozunk különböző felületeinken. Értékeléseinken túl további extra bejegyzésekkel, cikkekkel, valamint az írónővel készített interjúval is találkozhattok az oldalon. Itt összegyűjtve megtalálhatjátok ezeket.


Értékelések

Horgonyhely

covers_352540

“Nem azt mondom, hogy utáltam a könyvet, mert ez hazugság lenne, de úgy érzem ez nem az én könyvem. Lehet azért, mert nem vagyok olyan értelmi szinten, hogy érteni, értékelni tudjam, vagy esetleg a szemléletmódom más, de egyszerűen nem tudtam teljesen belemerülni a könyvbe, talán pár év múlva, vagy egy másik helyzetben másképp fogom látni ezt a regényt.”

Timi

Tovább az értékeléshez

“Mindent összevetve az izgalmas és érdekes cselekményen kívül rengeteg gondolkodásra késztető momentumot is kaphatunk, melyekre ez a bejegyzés is bőven kevés szemléltetésképpen. Számomra már most a magyar irodalom legkiemelkedőbb darabja, ami minden bizonnyal nemzetközi tekintetben is nagy sikereket érne el. Ajánlom minden érett olvasónak, aki szereti az újdonságokat, mindezt egy szépen felépített, elgondolkodtatóan összetett történetbe csomagolva.”

Uszáma

Tovább az értékeléshez

Bábel fiai

covers_296476

“A Bábel fiaiban is erősen épít a misztikumra, és bár más könyvekben legtöbbször számomra eltúlzottnak tűnhet egy-egy ilyen momentum, de jelen esetben én abszolút természetesnek vettem ezeket. Sőt, tudjátok mit? Könyveinek misztikuma oly erősen ölel körbe mindent, hogy én magam olvasóként is hatása alá kerülök, és nem tudok mást elképzelni, mint azt, ahogyan engem is átjár mindez.”

Uszáma

Tovább az értékeléshez


Egyéb tartalmak

illusztraciowp

interjuwp

improwp

5konyvwp

procsatawpre

alternativwp