Rácz-Stefán Tibor-hét a Prológuson

RST

Januárban egy hetet Rácz-Stefán Tibor könyveinek szenteltünk. Mi nagyon élveztük, reméljük Ti is! 🙂 Az értékeléseken kívül két interjút és egy exkluzív előzménynovellát is elolvashattok.

Értékelések

fogadjel.pngHédi

Értékelés: 5/5
Örök kedvencem, az biztos!

>>Bővebben

Uszáma

Értékelés: 5/3,5
A rengeteg kiszámítható klisék között, azért sikerül olyan momentumokat találni, amelyekért már megéri elolvasni a könyvet. Becsülendő, hogy milyen céllal jött létre ez a történet. A végső események pedig biztosan maradandó élmények lesznek minden olvasó számára.

>>Bővebben

Zsebi

Értékelés: 5/4
Az író másik könyvét, a Túl szépet előbb olvastam, és szerintem érezhető, hogy ez az első könyve Tibinek. A fogalmazással néhol voltak problémáim, ez pedig a rengeteg káromkodással karöltve rontott az olvasási élményen. Az elején picit unalmasnak tartottam azt, hogy nem történik semmi, csak úgy vannak a szereplők. Volt időm a saját dolgaimon gondolkodni, sőt egészen sokszor el is kalandoztam olvasás közben, de egy idő után nem tudtam letenni a könyvet. Nagyon izgalmassá vált, folyamatosan történt valami, hihetetlenül pörögtek az események, én pedig a fejem kapkodtam, hogy mi történik.

>>Bővebben

Netra

Értékelés: 5/4,5
Összességében tetszett, izgalmas volt és pörgős, a történések mégis követhetőek voltak. A vége kicsit eltúlzott volt, szerintem a való életben nem feltétlenül cselekednénk így a karakterek helyében, de itt mégis valahogy megállta a helyét.

>>Bővebben

tulszep3veglegesNoémi

Értékelés: 5/4,5
Maga a cselekmény számomra egyedi volt és figyelemfelkeltő, távoli, talán éppen ezért kötötte le annyira a figyelmemet. Tele volt érzelemmel és fontos, mindennapi, aktuális témákkal, így ha lehetne, mindössze a részletein változtatnék, magán a vonalán nem.

>>Bővebben

Lexa

Szereplők: 5/4
Mindenkit szerettem, kivéve Dorinát. Nem tudtam dűlőre jutni vele és szerintem egyhamar nem is fogok, mert még mindig nem tudom felfogni, hogy lehet így viselkedni az ember elvileg “legjobb” barátjával. Bezzeg Botond! Szerettem a srácot a sajátos stílusával, igazi jó barátja volt Olivérnek, szívesen olvasnék róla esetleg egy novellát, esetleg egy teljes könyvet!

>>Bővebben

Fancsali

Értékelés: 5/4
Aranyos, cukormázas, kikapcsoló olvasmány. Természetesen vannak benne viszonylag mély tartalmak. Számomra ez egy szuper, egyszer olvasós könyv volt, addig míg olvastam elszórakoztatott, kicsi gondolkozni valót is adott.

>>Bővebben

Hédi

Értékelés: 5/5
Egyértelműen kijelenthetem, hogy az év egyik legjobban várt könyve volt, és az egyik legnagyobb kedvencem is lett! Felkerült a bakancslistámra, hogy ha egyszer budapesti leszek, akkor elmegyek azokra a helyszínekre, amelyeket a regény említ, hogy én is átélhessem a jeleneteket! Mindenkinek ajánlom a regényt, aki nem zárkózik el egy elgondolkodtató és romantikus LMBT könyvtől.

>>Bővebben

Interjúk, extra tartalmak

Interjú Rácz-Stefán Tiborral 1.

Rácz-Stefán Tiborral készült interjúnk első részét olvashatjátok, melyben írásról, könyveiről, életéről faggattuk. Jövőbeni terveiről is kérdeztük, melyből megtudhatjátok, hogy mely története folytatódik tovább akár több részen keresztül is.

>> El szeretném olvasni

Interjú Rácz-Stefán Tiborral 2.

Rácz-Stefán Tiborral készült interjúnk második részét olvashatjátok, melyben írásról, könyveiről, életéről faggattuk.  A válaszokból többek között az is kiderül, hogyan vélekedik a kirekesztettség, illetve elfogadás kettőséről a mai világban.

>> El szeretném olvasni

Exkluzív: Új élet vár előzménynovella

ujeletvarelozmenynovella-promokep

~ Márk ~

A rettentő forróságban izzadtságcseppek gyöngyöznek a homlokomon.

Egek, hogy én mennyire utálom a júniust! Meg kell állnom egy pillanatra. A lépcsőre rakom a kezemből a dobozt, hogy megpihenjek.

Még mindig alig hiszem el, hogy a belváros közepén lakhatok, hogy sikerült megcsípni ezt a helyet. De a lépcsőház, hát valami rettenet. Nincs felújítva, a fal dohos. Régen nemesek lakták, akik ha látnák, hogy mi lett a rezidenciájukból biztos szívrohamot kapnának. Még látni a padlón a beépített mintákat, az ablak párkányokon a díszítéseket. Csak egy festés kellene, némi átszabás, és újra a régi formájában tündökölhetne a ház. Igaz, akkor megfizetni sem tudnánk.

>>Tovább szeretném olvasni